Snídaňové lívanečky

Snídaňové lívanečky

Bez lepku a laktózy, vegan...

Čas vaření

20 minut

Přísady

Nakupte u nás ingredience:

Postup vaření

  1. Rozmačkané banány smícháme se škrobem a kypřicím práškem. Nakonec přilijeme mandlové mléko..
  2. Vše řádně promícháme a necháme cca 5 minut odležet.
  3. Lívanečky smažíme na pánvi s nepřilnavým povrchem přibližně 2 minuty na každé straně
  4. Podáváme přelité medem nebo agávovým sirupem. Skvělé jsou také posypané BIO skořicovým cukrem Amylon.
COOKIES
Amylon potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Souhlas můžete odmítnout zde.