Košík
Přihlášení
Registrace
Náš příběh
S plnou pusou chuti
Průmyslové suroviny
Kontakty
Košík
Přihlášení
Registrace
Produkty
e-shop
Náš
příběh
S plnou
pusou chuti
Průmyslové
suroviny
Kontakty
Snídaňové lívanečky
Bez lepku a laktózy, vegan...
Čas vaření
20 minut
Přísady
Nakupte u nás ingredience:
3 zralé banány,
115 g BIO kukuřičného škrobu Amylon,
140 ml mandlového nebo kokosového mléka,
1 lžička BIO kypřicího prášku do pečiva bez lepku Amylon,
med či agávový sirup na ochucení,
BIO skořicový cukr Amylon na posypání.
Postup vaření
Rozmačkané banány smícháme se škrobem a kypřicím práškem. Nakonec přilijeme mandlové mléko..
Vše řádně promícháme a necháme cca 5 minut odležet.
Lívanečky smažíme na pánvi s nepřilnavým povrchem přibližně 2 minuty na každé straně
Podáváme přelité medem nebo agávovým sirupem. Skvělé jsou také posypané BIO skořicovým cukrem Amylon.
Cookie Consent by
Free Privacy Policy Generator