Snídaňové lívanečky

Snídaňové lívanečky

Bez lepku a laktózy, veganské

Čas vaření

20 minut

Přísady

Nakupte u nás ingredience: BIO kukuřičný škrob bez lepku 200 g, BIO kypřicí prášek do pečiva bez lepku 12 g, , BIO skořicový cukr 20 g,

    • 3 zralé banány,
    • 115 g BIO kukuřičného škrobu AMYLON,
    • 140 ml mandlového nebo kokosového mléka,
    • 1 lžička BIO kypřicího prášku do pečiva bez lepku AMYLON,
    • med či agávový sirup na ochucení.

Postup vaření

  1. Rozmačkané banány smícháme se škrobem a kypřicím práškem. Nakonec přilijeme mandlové mléko..
  2. Vše řádně promícháme a necháme cca 5 minut odležet.
  3. Lívanečky smažíme na pánvi s nepřilnavým povrchem přibližně 2 minuty na každé straně
  4. Podáváme přelité medem nebo agávovým sirupem. Skvělé jsou také posypané BIO skořicovým cukrem Amylon.