Štrůdl s rýžovým pudingem a jablky

Štrůdl s rýžovým pudingem a jablky

Štrůdl jinak...

Čas vaření

35 minut

Přísady

Nakupte u nás ingredience: Cukr skořicový 5 kg, 15 kg,

Postup vaření

  1. Rýžový puding uvaříme dle návodu v ½ mléka a necháme vychladnout.
  2. Poté ho rozetřeme na rozválené těsto, dále navrstvíme nastrouhaná jablka a posypeme skořicovým cukrem.
  3. Štrůdl pečlivě zabalíme a potřeme rozšlehaným vejcem.
  4. Pečeme v předehřáté troubě na 200 °C cca 20 minut.
COOKIES
Amylon potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Souhlas můžete odmítnout zde.