Plněné celozrnné košíčky

Videorecept

 

Čas vaření

45 minut

Přísady

Nakupte u nás ingredience: , BIO Celozrnné těsto na pizzu 250 g,

    • 1 BIO celozrnné těsto na pizzu Amylon
    • 200 g mletého masa
    • 1 lžíce rajského protlaku
    • 1 lžičky dijonské hořčice
    • 2 lžicky sójové omáčky
    • 1 malá cibule nakrájená na kostičky
    • Plátky čedaru
    • Zelenina na ozdobu

Postup vaření

  1. Směs na těsto vysypeme do mísy, přidáme 150 ml studené vody a zpracujeme těsto, které necháme stranou odležet. Poté ho nakrájíme na 10 - 12 stejně velkých kousků.
  2. Mezitím si na osmažené cibulce opečeme mleté maso. Přidáme lžíci rajského protlaku, lžičku dijonské hořčice, dvě lžičky sójové omáčky. Osolíme a opepříme.
  3. Plech na muffiny vymažeme olivovým olejem a plníme ho jednotlivými kousky těsta tak, aby z nich vznikly košíčky.
  4. Košíčky naplníme směsí z mletého masa a pečeme v předehřáté troubě na 180 °C cca 15 minut.
  5. Poté plech vyndáme z trouby a na každý košíček položíme plátek čedaru. Dáme ještě na 5 minut zapéct.
  6. Hotové košíčky necháme chvíli vychladnout a ozdobíme čerstvou zeleninou.
COOKIES
Amylon potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Souhlas můžete odmítnout zde.