Svěží Panna Cotta

Svěží Panna Cotta

Sladká tečka ...

Čas vaření

20 minut + tuhnutí

Přísady

Nakupte u nás ingredience:

    Panna Cotta:

    Ovocný přeliv:

    • 250 g jahod (nebo jiné sezónní ovoce),
    • 1 lžíce třtinového cukru.

Postup vaření

  1. Obsah sáčku a 0,5 - 1 lžíci BIO třtinového cukru důkladně rozmícháme ve 200 - 250 ml smetany ke šlehání.
  2. 200 ml mléka přivedeme k varu, přilijeme směs se smetanou a povaříme 1 minutu.
  3. Vlijeme do skleniček a necháme cca 2 hodiny ztuhnout v ledničce.
  4. Všechny ingredience na ovocný přeliv rozmixujeme a přelijeme jím ztuhlé Panna Cotty. Nakonec vše dozdobíme čerstvými jahodami a mátou.
COOKIES
Amylon potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Souhlas můžete odmítnout zde.