Suroviny
Těsto:
hladká mouka | 600 g |
mléko | 250 – 300 ml |
cukr | 2 kostky |
kvasnice | 60 g |
žloutky | 6 |
cukr | 80 g |
BIO citronový cukr Amylon | 2 sáčky |
rozpuštěné máslo | 80 g |
sůl | 2 špetky |
rum | 3 lžíce |
sůl | |
olej na smažení |
Náplň:
Povidla | |
Maková náplň |
Masopustní koblížky jsou tradičním a chutným tradičním pečivem, které se podává během masopustních oslav.
hladká mouka | 600 g |
mléko | 250 – 300 ml |
cukr | 2 kostky |
kvasnice | 60 g |
žloutky | 6 |
cukr | 80 g |
BIO citronový cukr Amylon | 2 sáčky |
rozpuštěné máslo | 80 g |
sůl | 2 špetky |
rum | 3 lžíce |
sůl | |
olej na smažení |
Povidla | |
Maková náplň |
Přihlašte se k našemu newsletteru, ať vám nic neunikne!