Svařené víno podle Amylonky

Svařené víno podle Amylonky

Čas vaření

7 minut

Přísady

Nakupte u nás ingredience: BIO vanilkový cukr 8 g, BIO cukr citronový 20 g,

Postup vaření

  1. Červené víno nalijte do hrnce a pomalu zahřívejte. Nepřivádějte jej do varu!
  2. Za stálého míchání přidejte med a oba druhy cukru.
  3. Přidejte ostatní koření a zázvor nakrájený na plátky.
  4. Vypněte plotýnku a nechte svařené víno 15 až 20 minut louhovat. Vyndejte koření.
  5. Podle potřeby doslaďte, případně ještě jednou ohřejte.
  6. Ozdobte skořicí, badyánem a plátkem pomeranče.
COOKIES
Amylon potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Souhlas můžete odmítnout zde.