Čokoládová Panna cotta s malinovým želé

Čokoládová Panna cotta s malinovým želé

Čas vaření

30 minut

Přísady

Nakupte u nás ingredience: BIO Cukr vanilkový 8 g, BIO Agar - bez lepku / vegan 10 g,

Postup vaření

  1. Do hrnce nalijeme smetanu, přidáme čokoládu, cukry a přisypeme ½ sáčku Bio Agaru Amylon(5g). Vaříme dle návodu na Agaru – 2-3 minuty.
  2. Nalijeme do mističek a necháme ztuhnout.
  3. Malinové želé: Maliny rozmačkáme, přilijeme vodu, můžeme přidat cukr. Vše dáme do hrnce přisypeme ½ sáčku Agaru a opět vaříme za stálého míchání 2-3 minuty. Nalijeme na ztuhlou panna cottu a necháme opět celé ztuhnout.
COOKIES
Amylon potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Souhlas můžete odmítnout zde.