Malinový džem s Bio Agarem

Malinový džem s Bio Agarem

Čas vaření

30 min.

Přísady

Nakupte u nás ingredience: Kyselina citronová 100 g, BIO Agar - bez lepku / vegan 10 g,

Postup vaření

  1. Očištěné maliny, rozvaříme, přidáme cukr a vaříme cca 15 minut.
  2. V troše vody rozmícháme Bio Agar Amylon a přilijeme k malinám.
  3. Vaříme cca 2 minuty.
  4. Přidáme kyselinu citronovou a dáme do sklenic.
  5. Pevně uzavřeme, otočíme na víčko a necháme vychladnout.
COOKIES
Amylon potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Souhlas můžete odmítnout zde.