Jahodový džem s vanilkovým cukrem

Jahodový džem s vanilkovým cukrem

Čas vaření

30 min.

Přísady

Nakupte u nás ingredience: BIO Cukr vanilkový 8 g, Kyselina citronová 100 g, BIO Agar - bez lepku / vegan 10 g,

Postup vaření

  1. Jahody vsypte do hrnce, rozmixujte tyčovým mixérem a přisypte cukry.
  2. Vařte cca 5 minut.
  3. Bio agar Amylon rozmíchejte v misce s trochou vody (cca 50 ml) a přilijte k jahodám. Povařte ještě 3 minuty.
  4. Přisypte 1 lžičku kyseliny citronové a džem nalijte do sklenic.
  5. Pevně uzavřete, otočte na víčko a nechte vychladnout.
COOKIES
Amylon potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Souhlas můžete odmítnout zde.