Fresh aspik s Agarem

Fresh aspik s Agarem

Skvěý a osvěžující dezert - Čerstvé ovoce s agarem.

Čas vaření

Přísady

Nakupte u nás ingredience: BIO Agar bez lepku vegan 10 g,

    4-5 pomerančů (můžeme použít i mandarinky)

    250 ml čerstvě vymačkaného džusu 

    2,5 g Bio Agaru Amylon

    můžeme přisladit dle chuti

    lístečky máty

     

Postup vaření

  1. Vyloupeme si pomeranče na měsíčky.
  2. Svaříme pomerančový džus s agarem, dle návodu, 3 minuty.
  3. Do pohárku vkládáme měsíčky pomerančů, občas proložíme lístečkem máty a zaléváme horkým agarovým džusem.
COOKIES
Amylon potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Souhlas můžete odmítnout zde.