KOKOSOVÁ PANNA COTTA nejen pro vegany

KOKOSOVÁ PANNA COTTA nejen pro vegany

Panna Cotta je velmi známý dezert ze smetany a vanilky, který zná snad každý.

Vyzkoušejte tentokrát rostlinnou, a pro některé i chutnější kokosovou variantu.

Čas vaření

Přísady

Nakupte u nás ingredience: BIO Cukr vanilkový 8 g, BIO Cukr vanilkový 1kg / 6ks, 10 kg, BIO Agar - bez lepku / vegan 1kg,

Postup vaření

  1. Do rendlíku nalijeme kokosové mléko, přidáme cukry a BIO Agar a pomalu přivedeme k varu. Vaříme cca 3 minuty.
  2. Přelijeme do formiček nebo do skleniček a necháme ztuhnout.
COOKIES
Amylon potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Souhlas můžete odmítnout zde.