Třešňový koláč z jogurtového těsta

Třešňový koláč z jogurtového těsta

Nevíte, co s uzrálými třešněmi? Upečte si koláč!

Máme pro Vás velmi jednoduchý a rychlý recept s jogurtem.

Čas vaření

15 minut

Přísady

Nakupte u nás ingredience: BIO Cukr vanilkový 8 g, BIO Kypřicí prášek do pečiva - bezfosfátový / bez lepku, 1kg / 6ks, 5 kg,10 kg, 25 kg, BIO Cukr vanilkový 1kg / 6ks, 10 kg, BIO Kypřicí prášek do pečiva - bezfosfátový / bez lepku 12 g,

Postup vaření

  1. Předehřejeme si troubu na 180°C.
  2. Vymažte nebo pečícím papírem si vyložte větší dortovou formu (28 cm).
  3. Standartním způsobem si připravíme drobenku.
  4. V míse smícháme všechny ingredience na těsto, rozetřeme ho rovnoměrně na dno formy, posypeme vypeckovanými třešněmi a na konec drobenkou.
  5. Pečeme na 170 – 180 °C .
COOKIES
Amylon potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Souhlas můžete odmítnout zde.