Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Čas vaření

20 minut

Přísady

Nakupte u nás ingredience: Těsto bramborové 340 g, BIO Cukr skořicový 20 g,

Postup vaření

  1. Do mísy vysypeme sáček Bramborového těsta Amylon, přidáme vejce a vodu. Zpracujeme dle návodu.
  2. Z těsta utvoříme váleček, nakrájíme na dílky, které prsty jemně rozválíme.
  3. Do každého dílku zabalíme švestku (celou nebo vypeckovanou).
  4. Vaříme ve vroucí osolené vodě, cca 5 - 10 minut, nebo dokud knedlíky nevyplavou na povrch.
COOKIES
Amylon potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Souhlas můžete odmítnout zde.