Vánoční strojkové cukroví z pudingu

Vánoční strojkové cukroví z pudingu

Lahodné strojkové cukroví nadělá na Vánočním stole mnoho parády, je velmi jednoduché a navíc se nepeče! 

Pokud nemáte strojek můžete jej nahradit cukrářským sáčkem nebo vykrajovat z těsta tvary pomocí vykrajovátka.

Čas vaření

40 minut

Přísady

Nakupte u nás ingredience: Vanilkový kypřicí prášek - bezfosfátový / bez lepku 12 g, Puding s příchutí vanilka - přírodní aroma 37 g, Cukr vanilkový 8 g,

Postup vaření

  1. Mouku, puding a moučkový cukr prosejeme. Přidáme vanilkový kypřicí prášek do pečiva, změklé máslo, Heru a vejce. Vše smícháme a vypracujte hladké těsto, které budeme nadále zpracovávat pomocí strojku.
  2. Skrze strojek vytlačujeme kousky těsta. Tyto kousky pak budeme, po dvojicích, slepovat pomocí marmelády k sobě. Nemůžeme-li použít strojek, je možné použít cukrářský sáček nebo těsto klasicky rozválet a vykrojit z něj různé tvary. Ty pak můžete rovněž slepovat k sobě.
  3. Hotové pudingové cukroví ze strojku můžeme různě zdobit. Můžeme jej například namočit do čokoládové polevy.
COOKIES
Amylon potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Souhlas můžete odmítnout zde.