Nepečený pudingový dort se želatinou

Nepečený pudingový dort se želatinou

Osvěžující a lehký, nepečený dort s ovocem. Vyzkoušejte naší Bio Želatinu.

Čas vaření

60 minut

Přísady

Nakupte u nás ingredience: Bio Želatina nasladko i naslano 20 g, BIO Puding vanilkový - bez lepku 40 g,

Postup vaření

  1. Sušenky rozdrtíme v robotu a smísíme se změklým máslem. Dno dortové formy vyložíme pečícím papírem. Na dno dortové formy nasypeme nadrcenou směs a pevně upěchujeme (jako na cheesecake).
  2. Mléko smícháme s cukrem, krupičkou, přilijeme puding dle návodu a svaříme na hustou kaši, nakonec vmícháme lžíci másla. Promíchanou směs nalijeme do dortové formy a uhladíme. Necháme vychladnout.
  3. Želatinu necháme nabobtnat dle návodu. Jahodovou šťávu nebo džus svaříme a smísíme s nabobtnanou želatinou. Můžeme ji dosladit dle chuti, necháme vychladnout a nalijeme na dort. I pod želatinu můžeme dát již kousky ovoce, nebo nechat žele čisté dort ozdobit ovocem až nakonec.
  4. Želatina tuhne postupně, takže je třeba mít dort pevně utěsněný, aby neprotekla okolo.
COOKIES
Amylon potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Souhlas můžete odmítnout zde.