Bramborové placky na grilu s mungo salátem

Babičky je dělávaly téměř každý den. Bramborové placky jsou snadnou a rychle připravitelnou přílohou na grilu.

30 minutsnadnéslané

Suroviny


BIO Bramborové placky Amylon 1 balení
mungo klíčky
rukola 
grapefruit1
olivový olej 
slunečnicová semínka (loupaná)
kešu ořechy
sůl
ocet balsamico

Produkty Amylon použité v receptu

Postup přípravy receptu

  1. Mungo necháme naklíčit 2-5 dní předem, ideálně v PET lahvi případně v nakličovacích miskách.
  2. Na pánvi rozehřejeme Bio olivový olej a na chvíli opražíme nakrájené kešu oříšky společně se slunečnicovými semínky.
  3. Bio Bramborové placky připravíme dle návodu na krabičce. Potřeme olivovým olejem a pozvolna grilujeme.
  4. Lístky rukoly omyjeme vlažnou vodou a dáme do mísy. Přisypeme naklíčené mungo fazolky. Přidáme oloupaný grapefruit nakrájený na malé kostičky.
  5. Salát lehce osolíme, zakapeme Bio olivovým olejem a balsamikovým octem. Podáváme ozdobený opraženými oříšky.