Bramborové placky na grilu s mungo salátem

Bramborové placky na grilu s mungo salátem

Čas vaření

30 minut

Přísady

Nakupte u nás ingredience:

Postup vaření

  1. Mungo necháme naklíčit 2-5 dní předem, ideálně v PET lahvi případně v nakličovacích miskách
  2. Na pánvi rozehřejeme Bio olivový olej a na chvíli opražíme nakrájené kešu oříšky společně se slunečnicovými semínky.
  3. Bio Bramborové placky připravíme dle návodu na krabičce. Potřeme olivovým olejem a pozvolna grilujeme.
  4. Lístky rukoly omyjeme vlažnou vodou a dáme do mísy. Přisypeme naklíčené mungo fazolky. Přidáme oloupaný grapefruit nakrájený na malé kostičky.
  5. Salát lehce osolíme, zakapeme Bio olivovým olejem a balsamikovým octem. Podáváme ozdobený opraženými oříšky.