Mungo necháme naklíčit 2-5 dní předem, ideálně v PET lahvi případně v nakličovacích miskách
Na pánvi rozehřejeme Bio olivový olej a na chvíli opražíme nakrájené kešu oříšky společně se slunečnicovými semínky.
Bio Bramborové placky připravíme dle návodu na krabičce. Potřeme olivovým olejem a pozvolna grilujeme.
Lístky rukoly omyjeme vlažnou vodou a dáme do mísy. Přisypeme naklíčené mungo fazolky. Přidáme oloupaný grapefruit nakrájený na malé kostičky.
Salát lehce osolíme, zakapeme Bio olivovým olejem a balsamikovým octem. Podáváme ozdobený opraženými oříšky.
COOKIES
Amylon potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.