TIP AMYLONKY: Do náplně přidejte nadrobno nakrájená 2 kolečka čerstvého ananasu a na posypání nahrubo nasekaná dýňová semínka.
Postup vaření
Nejprve uvaříme puding dle návodu na obalu a necháme jej vychladnout. Troubu si předehřejeme na 170 °C.
Do mísy vyklepneme 5-6 celých vajec, šleháme asi 5 minut do husté pěny. Poté opatrně metličkou zašleháme smíchaný kukuřičný škrob a prášek do pečiva. Připravené těsto rozprostřeme na plech vyložený vymazaným pečícím papírem.
Pečeme dozlatova asi 10 minut. Po vyndání necháme chvilku vychladnout, poté společně s papírem smotáme do tvaru rolády.
Mezitím si připravíme náplň. Do vychladlého pudingu přidáme máslo a vyšleháme dohladka.
Naplníme roládu, posypeme nakrájeným ananasem a stočíme.
Celou roládu můžeme potřít zbytkem náplně a posypat krájenými pistáciemi.
COOKIES
Amylon potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.