Tvarohové noky s ovocnou omáčkou

Tvarohové noky s ovocnou omáčkou

Vyzkoušejte recepty z našeho tvarohového těsta Amylon.

Čas vaření

Příprava 20 minut

Přísady

Nakupte u nás ingredience:

    směs TVAROHOVÉ TĚSTO Amylon, voda, ovoce čerstvé či mražené (např. lesní směs), cukr, škrob.

Postup vaření

  1. Směs na přípravu TVAROHOVÉ TĚSTO Amylon připravte dle návodu (1 kg směsi smícháme s 800- 900 ml vody) a vypracujeme vláčné těsto.
  2. Těsto rozděláme na díly, vyválíme na dlouhé prameny a naporcujeme na obdélníčky.
  3. V případě potřeby podsypáváme hladkou moukou.
  4. Vhoďte nočky do vroucí vody a lehce promíchejte.
  5. Doba vaření 8-10 minut dle velikosti noku.
  6. Podávejte polité ovocnou omáčkou ( ovoce čerstvé či mražené- krátce povaříme, tekutinu zahustíme škrobem na konzistenci omáčky, dle potřeby dosladíme).