Domácí skořicové chipsy z tortil

Křupavé, skořicové chipsy z tortil, které provoní celou kuchyni a skvěle chutnají s jogurtem i jen tak samotné!

20 minutjednoduchésladké

Produkty Amylon použité v receptu

Postup přípravy

  1. Tortily rozkrájejte na menší čtverečky nebo trojúhelníčky. V míse je posypte skořicovým cukrem a pokapejte trochou oleje. Vše důkladně promíchejte, aby se cukr a olej rovnoměrně rozprostřely.

  2. Rozložte kousky tortily na plech vyložený pečicím papírem tak, aby se nepřekrývaly. Pečte v předehřáté troubě na 180 °C přibližně 10 minut, dokud nezezlátnou. Pokud budou po upečení trochu měkké, nevadí – po chvíli na vzduchu ztvrdnou a budou křupavé.

Tip na podávání:
Podávejte ideálně s bílým jogurtem nebo sklenicí mléka jako chutnou snídani nebo svačinu.