Suroviny
celozrnná tortila | 2 ks |
skořicový cukr od Amylon | 1 a 1/2 sáčku |
rostlinný olej | troška |
Křupavé, skořicové chipsy z tortil, které provoní celou kuchyni a skvěle chutnají s jogurtem i jen tak samotné!
celozrnná tortila | 2 ks |
skořicový cukr od Amylon | 1 a 1/2 sáčku |
rostlinný olej | troška |
Tortily rozkrájejte na menší čtverečky nebo trojúhelníčky. V míse je posypte skořicovým cukrem a pokapejte trochou oleje. Vše důkladně promíchejte, aby se cukr a olej rovnoměrně rozprostřely.
Rozložte kousky tortily na plech vyložený pečicím papírem tak, aby se nepřekrývaly. Pečte v předehřáté troubě na 180 °C přibližně 10 minut, dokud nezezlátnou. Pokud budou po upečení trochu měkké, nevadí – po chvíli na vzduchu ztvrdnou a budou křupavé.
Tip na podávání:
Podávejte ideálně s bílým jogurtem nebo sklenicí mléka jako chutnou snídani nebo svačinu.
Přihlašte se k našemu newsletteru, ať vám nic neunikne!