Suroviny
| Na drobenkové těsto: | |
| polohrubá mouka | 300 g |
| cukr | 130 g |
| máslo | 130 g |
| BIO kypřicí prášek do pečiva Amylon | 1 balení |
| BIO skořicový cukr Amylon | 1 balení |
| vejce | 1 ks |
| Na pudingovou vrstvu: | |
| mléko | 500 ml |
| Vanilkový puding Amylon | 1 balení |
| cukr | 3 lžíce |
Spojení jemného vanilkového pudingu, šťavnatých švestek a křupavé máslové drobenky vytváří dokonale harmonický dezert. Díky snadné přípravě a poctivým surovinám se hodí jak k nedělní kávě, tak i jako sladká tečka pro návštěvu. Vůně pečených švestek a zlatavé drobenky provoní celou kuchyni a navodí tu pravou domácí atmosféru.
| Na drobenkové těsto: | |
| polohrubá mouka | 300 g |
| cukr | 130 g |
| máslo | 130 g |
| BIO kypřicí prášek do pečiva Amylon | 1 balení |
| BIO skořicový cukr Amylon | 1 balení |
| vejce | 1 ks |
| Na pudingovou vrstvu: | |
| mléko | 500 ml |
| Vanilkový puding Amylon | 1 balení |
| cukr | 3 lžíce |
Tip: Podáváme dobře vychlazený – chutná lépe! Dobrou chuť přeje Amylon.
Přihlašte se k našemu newsletteru, ať vám nic neunikne!