Suroviny
| listové těsto | 1 plát |
| jablka | 2 ks |
| ovocný džem | 2 lžíce |
| skořice | 1 lžička |
| hřebíček | 3-4 ks |
| voda | 500 ml |
| cukr | 2 lžíce |
| Krém na dukátové buchtičky Amylon | 1 balení |
Chcete překvapit rodinu dezertem, který vypadá jako z cukrárny, ale zvládnete ho během hodiny? Tyto jablečné růžičky s vanilkovým krémem Amylon jsou krásné, voňavé a naprosto neodolatelné. Stačí pár surovin a trocha trpělivosti – a na stole máte jedlé umění!
| listové těsto | 1 plát |
| jablka | 2 ks |
| ovocný džem | 2 lžíce |
| skořice | 1 lžička |
| hřebíček | 3-4 ks |
| voda | 500 ml |
| cukr | 2 lžíce |
| Krém na dukátové buchtičky Amylon | 1 balení |
Přihlašte se k našemu newsletteru, ať vám nic neunikne!