Suroviny
bílky | 3 ks |
sůl | špetka |
citronová šťáva | 250 ml |
BIO skořicový cukr Amylon | 1 sáček |
BIO vanilkový cukr Amylon | 1 sáček |
mleté vlašské ořechy | 400 g |
cukr moučka | 250 g |
Recept na skořicové hvězdičky z vlašských ořechů, které nejen skvěle chutnají, ale i ozdobí sváteční stůl🎄
bílky | 3 ks |
sůl | špetka |
citronová šťáva | 250 ml |
BIO skořicový cukr Amylon | 1 sáček |
BIO vanilkový cukr Amylon | 1 sáček |
mleté vlašské ořechy | 400 g |
cukr moučka | 250 g |
Hvězdičky pečeme cca 20 minut při teplotě 130 °C. Poleva by měla zůstat světlá a hvězdičky lehce křupavé.
TIP: Ulož hvězdičky do dobře uzavřené krabičky a nech je pár dní odpočinout, aby změkly a jejich chuť se dokonale rozvinula.
Přihlašte se k našemu newsletteru, ať vám nic neunikne!