Novinky a články
Nepřehlédněte naše další články, novinky a báječné recepty.
aspik sdfsd fsdf
Nepřehlédněte naše další články, novinky a báječné recepty.
Škrob do těsta přidáváme tehdy, když chceme, aby těsto bylo jemné, pečivo krásně křehké, drželo tvar a trvanlivost byla co nejdelší. Přinášíme užitečné rady a tipy pro co nejlepší využití škrobu, který se hodí nejen pro pečení cukroví, perníků a bábovek.
Číst dáleRok utekl jako voda. Výlohy obchodů zdobí vánoční dekorace, na většině náměstí už stojí nazdobený vánoční strom, dopravní společnosti zběsile převáží balíčky a většina domácností se chystá na předvánoční úklid a hlavně na pečení cukroví. Zkrátka Vánoce už klepou na dveře.
Číst dáleStravu bez obsahu lepku vyžaduje nebo potřebuje mnoho lidí. Ať již to jsou lidé trpící celiakií či potýkající se s intolerancí lepku ve stravě anebo lidé, kteří lepek z rozličných důvodů vylučují ze svého jídelníčku. Bezlepková dieta není snadná, ale je rozhodně řešitelná.
Číst dálePříchuť vanilky je nejoblíbenější sladká příchuť na světě. Její jemná chuť nás příjemně vrací do dětství a dává nám pocit bezpečí a klidu. Ne každý však ví více o historii vanilky či způsobu pěstování.
Číst dáleKnedlíky nejsou typické pouze pro náš jídelníček. Tuhle skvělou přílohu mají rádi ve více zemích, které se předhánějí v co nejlepších receptech na jejich přípravu a také se dohadují, zejména Češi, Rakušané a Němci, odkud se vlastně knedlíky vzaly.
Číst dálePůvodní stránky jsme používali mnoho let a zvykli jsme si na ně. Uvědomovali jsme si však, že ideální nejsou, neodpovídají moderním trendům a ani vizuálně už to nebylo ono. Takže jsme zasedli, navrhovali, kreslili, řešili, plnili a web je venku :-)
Číst dálePřihlašte se k našemu newsletteru, ať vám nic neunikne!