Mramorová bábovka z pudingu

Mramorová bábovka z pudingu

Čas vaření

Přísady

Nakupte u nás ingredience: BIO Puding vanilkový - bez lepku 40 g, BIO Cukr vanilkový 8 g, BIO Puding čokoládový - bez lepku 40 g , BIO Kypřicí prášek do pečiva - bezfosfátový / bez lepku 12 g,

Postup vaření

  1. Vajíčka rozmixujeme s cukry do pěny.
  2. Postupně přiléváme olej.
  3. Hmotu rozdělíme do dvou misek, do jedné nasypeme vanilkový pudinkový prášek, do druhé čokoládový. Do obou misek rozdělíme Bio kypřicí prášek do pečiva. Vyšleháme nejprve vanilkové a potom čokoládové těsto, které můžeme ochutit rumem.
  4. Bábovkovou formu vymažeme máslem nebo olejem a vysypeme hrubou moukou.
  5. Lijeme souběžně obě těsta, pokud nám někdo pomalu otáčí formou, nebo je do formy lijeme střídavě.
  6. Pečeme v troubě na 170 °C asi 40 minut. Uděláme zkoušku špejlí – když už se na ni po zapíchnutí těsto nelepí, je hotová.
COOKIES
Amylon potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Souhlas můžete odmítnout zde.