-
rozinky
2 lžícerum
2 lžícehladká mouka
250 gBio Kypřicí prášek do pečiva Amylon
1 sáčekBio Vanilkového cukru Amylon
1/2 sáčkuBio Citronový cukr Amylon
1/2 sáčkuzměklé máslo
75 gcukr
75 gvejce
2měkký tvaroh
250 gnasekané mandle
40 gplátky mandlí na ozdobu
10 gvejce na potření
1
Recept
S tímto skvělým tvarohovým mazancem v BIO kvalitě neuděláte chybu.
obtížnějšísladké
Přejít na recept
-
listové těsto
2 plátymásla
80 gBio skořicový cukr Amylon
2 sáčkymed
2 lžícekrupicový cukr
6 lžicvejce na potření
Recept
Jakákoli dobrota z listového těsta zpravidla téměř okamžitě zmizí. Tak co zkusit jednoduchý stromeček se skořicovým cukrem?
středně těžkésladké
Přejít na recept
-
hladká mouka
500 gVanilkový puding Amylon
5 sáčkůVanilkový kypřicí prášek do pečiva Amylon
1 sáčekmáslo
80 gHera nebo změklé máslo
250 gcukr moučka
250 gvejce
3
Recept
Lahodné strojkové cukroví nadělá na Vánočním stole mnoho parády, a navíc je velmi jednoduché na přípravu.
40 minutstředně těžkésladké
Přejít na recept
-
hladká mouka
350 gcukr moučka
110 gvejce
2rozšlehané vejce na potření
1Bio kypřicí prášek do perníku Amylon
1 sáčekmed
2 lžícekakao
2 lžícemáslo
100 gNa zdobenícukr moučka
150 gBramborový škrob Amylon
1 lžičkacitronová šťáva
1 lžičkasvíčky
Recept
Svůj domov si můžete nechat provonět adventním věncem z perníku.
obtížnějšísladké
Přejít na recept
-
hladká mouka
320 gcukr moučka
140 gPerníkový puding Exclusive Amylon
2 sáčkymáslo / tuk na pečení
100 gvejce
2med
2 lžíceBIO kypřicí prášek do perníku bez lepku Amylon
1 sáčekžloutek na potření po upečení
1Cukrová poleva na zdobení perníčků:vaječný bílek
1cukr moučka (záleží na velikosti vejce)
cca 140 g
Recept
Úžasné halloweenské perníčky potěší vzhledem i chutí.
středně těžkésladké
Přejít na recept
-
Lák z jedné sklenice okurekBio Agar Amylon
1/2 sáčku (5 g)
Recept
Pohostěte mlsné koledníky trochu jinak. Překvapte je tentokrát tradičním beránkem z aspiku.
30 minutstředně těžkésladké
Přejít na recept
-
Těsto:hladká mouka
315 gmáslo
210 gmoučkový cukr
90 gžloutek
1 a 1/2Čokoládový puding Exclusive
1 a 1/2 sáčkuKrém:máslo
200 gmléko
0,40 lmoučkový cukr nebo dle chuti
3 lžíceČokoládový puding Exclusive1 sáčekOříšky na ozdobení košíčků
Recept
Velká mňamka nejen na vánoční stůl, kterou před mlsouny dlouho neuchráníte.
středně těžkésladké
Přejít na recept
-
hladka mouka
350 gcukr moučka
100 gVanilkový puding Exclusive
1 sáčekmáslo
1žloutek
1Marmeláda na promazání
Recept
Vyzkoušejte lehoučké linecké těsto z pudingového prášku, překvapí báječnou chutí.
60 minutstředně těžkésladké
Přejít na recept
-
Těsto:hladká mouka
315 gmáslo
210 gcukr moučka90 gžloutky
1 a 1/2 sáčkuKokosový puding Exclusive
1 a 1/2 sáčkuKrém:Kokosový puding Exclusive
1 sáčekmáslo
200 gmléko
0,40 lmoučkový cukr
3 lžíceKokos na posypání košíčků
Recept
Zasněžené kokosové košíčky s kokosovým pudingem nejen nádherně vypadají, ale potěší chuťové smysly.
středně těžkésladké
Přejít na recept
-
BIO špaldová celozrnná hladká mouka
340 gBIO polohrubá mouka
160 grozpuštěné máslo
120 gdroždí
40 gžloutky
2vejce na potření mazance
1mléko
200 – 250 mlBIO Citronový cukr Amylon
2 balíčekBIO Vanilkový cukr Amylon
1 balíčekBIO třtinový cukr
50 gsůl
špetkanasekané mandlerozinky namočené v rumu
50 g
Recept
Velikonoční mazanec je tradičním pečivem pro velikonoční svátky. Pokud hledáte recept na tento lahodný pokrm, který bude zdravý a kvalitní, zvolte naše suroviny v bio kvalitě.
1,5 hodiny + kynutíobtížnějšísladké
Přejít na recept
-
hladká mouka
220 gmáslo
120 gjemný třtinový cukr
100 gmleté mandle
100 gBIO vanilkový cukr Amylon
1 balíčekBIO vanilkový puding bez lepku Amylon
1 balíčekžloutky
2mléko
2 lžícemoučkový cukr na obalení
Recept
Pudingové vanilkové rohlíčky jsou díky pudingu krásně křehké, snadno se připravují a ocení je každý milovník tradičních vánočních dobrot.
60 minutstředně těžkésladké
Přejít na recept
-
Těsto:hladká mouka
600 gmléko
250 – 300 mlcukr
2 kostkykvasnice
60 gžloutky
6cukr
80 gBIO citronový cukr Amylon
2 sáčkyrozpuštěné máslo
80 gsůl
2 špetkyrum
3 lžícesůl
olej na smažení Náplň:Povidla
Maková náplň
Recept
Masopustní koblížky jsou tradičním a chutným tradičním pečivem, které se podává během masopustních oslav.
2 hodinystředně těžkésladké
Přejít na recept
-
BIO špaldová celozrnná hladká mouka
340 gBIO polohrubá mouka
160 grozpuštěné máslo
120 gdroždí
40 gžloutky
2vejce na potření vánočky
1mléko
200 – 250 mlBIO Citronový cukr Amylon
2 sáčkyBIO Vanilkový cukr Amylon
1 sáčekBIO třtinový cukr
50 gsůl
špetkanasekané mandle
hrstrozinky
hrst
Recept
Celozrnná vánočka s citronovým cukrem je lahodná a zdravější alternativa oblíbené pochoutky. Tento recept používá celozrnnou mouku a citronový cukr pro skvělou chuť a vůni této vánočky.
2 hodinyobtížnějšísladké
Přejít na recept
-
pohankové mouky hladké
3 hrnkytřtinového cukru
1 hrnekmásla
250 gžloutky
3BIO Vanilkového cukru Amylon
1 sáčekBIO Vanilkového pudingu bez lepku Amylon
3 lžíceBIO Čokoládového pudingu bez lepku Amylon
3 lžícerozpuštěná čokoláda na zdobení
Recept
Velikonoční bezlepkové sušenky jsou skvělou volbou pro ty, kteří se snaží omezit konzumaci lepku. Chutné sušenky pro mlsouny dbající na své zdraví.
35 minutstředně těžkésladké
Přejít na recept
-
Těsto:hladká mouka
420 gmáslo
250 gsmetana ke šlehání
250 mlšpetka soliOřechová náplň:vlašské ořechy (nastrouhané)
200 gmléko
125 mlcukr krupice
4 lžíceCukr vanilkový Amylon
1 sáčekBio Cukr citronový
1/2 sáčkutrochu rumu na provonění
Recept
Rohlíčky s ořechovou náplní jsou skvělé nejen na Svatého Martina, navíc jejich příprava není složitá.
90 minutstředně těžkésladké
Přejít na recept
-
mouka polohrubá
400 gcelozrnná mouka hladká
100 gcukr krupice
70 gpuding s příchutí vanilka Amylon
1 sáčekBIO cukr vanilkový Amylon
1 sáčekdroždí
30 gmléko 250 ml
250 ml máslo
75 gvejce
2 ksMůžeme přidat rozinky a kandované ovoce.
Mandlové lupínky, vejce na potření.
Recept
Vánočka, tradiční symbol Vánoc, se připravovala už v 16. století. Tvarem má připomínat děťátko zavinuté v peřince, na oslavu nového života. Zkoušeli jste ji už někdy upéct s vanilkovým pudingem, díky kterému bude báječně jemná?
100 minutstředně těžkésladké
Přejít na recept