Poctivý tvarohový mazanec s kypřicím práškem

S tímto skvělým tvarohovým mazancem v BIO kvalitě neuděláte chybu.

obtížnějšísladké

Produkty Amylon použité v receptu

Postup přípravy receptu

  1. Rozinky si alespoň na 30 min naložíme do rumu. Nezapomeňte! Suroviny by měly být o pokojové teplotě!
  2. Prosátou mouku smícháme s kypřícím práškem. V druhé míse ušleháme máslo s vejcem a cukry do pěny. Následně vmícháme tvaroh.
  3. Tvarohovou směs potom vmícháme do mouky a vypracujeme těsto. Pokud by se Vám těsto zdálo řídké, přisypte mouku. Na závěr do těsta zapracujeme rozinky a nasekané mandle.
  4. Vytvarujeme bochánek, potřeme ho rozšlehaným vejcem a posypeme plátky mandlí.