Suroviny
Lák z jedné sklenice okurek | |
Bio Agar Amylon | 1/2 sáčku (5 g) |
Pohostěte mlsné koledníky trochu jinak. Překvapte je tentokrát tradičním beránkem z aspiku.
Lák z jedné sklenice okurek | |
Bio Agar Amylon | 1/2 sáčku (5 g) |
Recept je na malou formu beránka (400 ml tekutiny na 1/2 sáček agaru)
Pokud máte velkou formu musíte znásobit množství tekutiny. (800 ml tekutiny na 1 sáček agaru)
Beránka si můžeme naplnit podle svých chutí různými druhy sýrů, šunky, salámů, vařenými vajíčky nakrájenými na plátky, vařenou mrkví, hráškem, sterilovanou paprikou, okurkami, kukuřicí nebo feferonkami.
Beránka lze také vyšperkovat vlašským salátem, který zabalíme do šunky.
Přihlašte se k našemu newsletteru, ať vám nic neunikne!