Suroviny
celozrnné listové těsto | 1 balení |
BIO Rýžový puding s jablkem a skořicí Amylon | 1 sáček |
BIO Skořicový cukr Amylon | 1 sáček |
jablka | 150 g |
mléko | 1/2 l |
vajíčko na potření | 1 |
Štrůdl s rýžovým pudingem a jablky je tradiční rakouský dezert, který je oblíbený po celém světě a je vyroben z křehkého a tenkého těsta plněného sladkým rýžovým pudinkem a kousky čerstvých jablek.
celozrnné listové těsto | 1 balení |
BIO Rýžový puding s jablkem a skořicí Amylon | 1 sáček |
BIO Skořicový cukr Amylon | 1 sáček |
jablka | 150 g |
mléko | 1/2 l |
vajíčko na potření | 1 |
Přihlašte se k našemu newsletteru, ať vám nic neunikne!