Postup přípravy receptu

- Troubu předehřejeme na 165 °C a nastavíme jí na horký vzduch. Plech vyložíme nebo silikonovými podložkami na pečení.
- Bílky vyšleháme se solí. Postupně za stálého šlehání přisypáváme cukr. Šleháme tak dlouho, dokud sníh nezačne vytvářet pevné špičky.
- Potom opatrně přisypeme škrob a přilijeme ocet. Šleháme ještě 2 minuty při nejvyšší rychlosti dokud není sníh pevný a lesklý.
- Pomocí cukrářského sáčku tvoříme na plechu mini Pavlovy asi 3 – 4 cm od sebe. Bříškem lžíce do každé uděláme důlek.
- Plech s Pavlovami vložíme do trouby a ihned teplotu stáhneme na 120 °C a pečeme asi 45 minut.
- Na krém vyšlehejte dobře vychlazenou kokosovou smetanu s kapkou javorového sirupu. Krém naneste na pusinky a ozdobte je semínky granátového jablka a plátky kokosu.
Krém: Kokosový puding z řady Exclusive si rozmícháme v 1 dl mléka, zbylé 3 dl mléka přivedeme k varu se 2 lžícemi cukru a uvaříme hustý puding. Jakmile ho odstavíme z plamene, přisypeme do něj nastrouhaný kokos a necháme vychladnout.
Po vychladnutí vyšleháme puding se změklým máslem. Vzniklým kokosovým krémem ozdobíme Mini Pavlovy pomocí cukrářského sáčku.
Potom vyšleháme smetenu ke šlehání, a i tou ozdobíme Mini Pavlovu. Na závěr ji ozdobíme šťavnatými semínky z granátového jablka.