V míse vyšleháme máslo, cukr a BIO citronový cukr. Poté přidáme žloutky, mouku a zamícháme. Vypracujeme hladké těsto. Poté ho zabalíme do potravinářské fólie a necháme ho cca hodinu odležet v lednici.
Těsto vyndáme z lednice a vyválíme zhruba na 0,5 cm plát. Z těsta vykrajujeme o něco větší kolečka, než jsou formičky na tartaletky. Formičky vymažeme máslem, do nich vložíme těsto a vymačkáme až k hornímu okraji. Dno tartaletek propícháme vidličkou a pečeme na 170 °C cca 15 – 20 minut.
Po upečení necháme korpusy mírně vychladnout a poté opatrně vyklopíme.
Mezitím si připravíme náplň. Uvaříme hustý puding z mléka, cukru a BIO vanilkového pudingu. Po uvaření ho necháme za stálého míchání vychladnout a poté mixérem zašleháme 10 – 20 g másla. Krémem plníme jednotlivé tartaletky.
Ozdobíme čerstvým ovocem a necháme cca hodinu odležet v ledničce.
COOKIES
Amylon potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.