Suroviny
| hladká mouka | 400 g |
| cukr | 100 – 150 g |
| kakao | 1 lžíci |
| BIO Kypřicí prášek do perníku bez fosfátů a bez lepku Amylon | 1 sáček |
| olej | 100 ml |
| mléko | 400 ml |
| vejce (lze nahradit 3-4 lžičkami chia semínek) | 1-2 |
Pečení lahodného domácího perníku může být skvělou aktivitou pro celou rodinu nebo pro vás samotného. Navíc s naším Kypřicím práškem do perníku to půjde hladce.
| hladká mouka | 400 g |
| cukr | 100 – 150 g |
| kakao | 1 lžíci |
| BIO Kypřicí prášek do perníku bez fosfátů a bez lepku Amylon | 1 sáček |
| olej | 100 ml |
| mléko | 400 ml |
| vejce (lze nahradit 3-4 lžičkami chia semínek) | 1-2 |

Pšeničnou mouku můžete nahradit z 1/2 moukou celozrnnou žitnou nebo špaldovou
Přihlašte se k našemu newsletteru, ať vám nic neunikne!