Suroviny
Dezert:
Smetana ke šlehání (33% tuku) | 500 ml |
Bio Vanilkový cukra Amylon | 1 sáček |
cukr krystal | 50 g |
Bio Agar Amylon | 1/2 sáčku |
Želé:
jahody + pár jahod na ozdobu | 250 g |
Bio Agar Amylon | 2,5 g |
Panna cotta s jahodovým želé je velmi osvěžující a lahodný dezert, který ocení každý, kdo má rád sladké a smetanové pochoutky.
Smetana ke šlehání (33% tuku) | 500 ml |
Bio Vanilkový cukra Amylon | 1 sáček |
cukr krystal | 50 g |
Bio Agar Amylon | 1/2 sáčku |
jahody + pár jahod na ozdobu | 250 g |
Bio Agar Amylon | 2,5 g |
Přihlašte se k našemu newsletteru, ať vám nic neunikne!